VOLG CAKE AFFAIR OOK OP:

De zoektocht naar de bruidstaart


De voorbereidingen voor jouw mooiste dag zijn in volle gang. De checklists worden nog eens nauwkeurig doorgelezen. "Zijn we echt niets vergeten?", vraagt de bruid nog snel aan de bruidegom. De zoektocht naar de bruidstaart was misschien nog wel het snelst geregeld!

Het bruidspaar was al 4 maanden voor het huwelijk op gesprek geweest bij Joyce Burggraaf van Cake Affair. Op zoek naar een mooie en vooral lekker bruidstaart voor 250 gasten. Na het proeven van een aantal smaken was de vulling snel bepaald. Ook de kleurstelling en uitstraling van de taart waren snel bedacht. "Er was een klik met het bruidspaar en dan volgen de ideeen vanzelf" zegt Joyce.

Nu is het wachten op de mooiste dag die komen gaat. Maar niet voor Joyce! Zij moet snel van start met de voorbereidingen van het deeg, de champagne creme vulling, rozen... er is nog zoveel te doen!


  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

VOLG CAKE AFFAIR OOK OP:

ZOEKEN OP WOORD:

Er zijn nog geen tags.

Cake Affair

+31 (0) 6 - 230 785 35

info@cakeaffair.nl

© 2015 by Cake Affair - info@cakeaffair.nl

  • Volg Cake Affair op Instagram
  • b-facebook
  • Pinterest Black Round
  • Twitter Black Round